Weber – Come On Over

In bacon, hamburgere, mat & drikke by AdminLeave a Comment

Den tradisjonelle grillsesongen har blitt sparket i gang i bakgårder, på balkonger og i parker.
Knakende gode råvarer er klare til å bli tilberedt på rist over glovarm glød
Med et helt nytt digitalt univers prøver nå Weber å skape en plattform for verdens beste grillsjefer (jepp- I am talking to you, mister).
En plass på webben der du kan bli inspirert og lære mer om alt fra hvordan du velger rett stykke kjøtt, til viktigheten av timing og hvordan du holder utstyret i tipp-topp shape.
Sjekk ut den meget stilige WEBER BBQ Culture for en rekke unike oppskrifter og tips & triks som kommer til å få deg i grillmodus selv om det pøser ned på utsiden av vinduet.

Ta det et steg lenger. Bli en Grillmester 2.0.

SNiiK sitt bidrag for Tips & Triks-spalten:
Kutt en rå potet på midten. Sett den ene halvparten på en gaffel. Gni så inn den varme grill-risten med poteten. Potetens naturlige stivelse gjør at maten ikke setter seg fast på risten.
Klikk deg videre for å se videoen.

FacebookTwitterGoogle+

Leave a Comment