opp

One Pot Pasta Pepperoni

In mat & drikke, One Pot Pasta by Admin1 Comment

SNiiK sin første One Pot Pasta er enkel men knakendes god.
Vi kickstarter OPP-spalten med en deilig dish med pepperoni/valgfri smaksfull pølse, fersk basilikum, hvitløk og parmesan.
Trenger ikke si så mye mer. Den lager seg selv. Du slipper unna oppvask. Og den smaker fabelaktig.

1242-645x967

 

 

One Pot Pasta- Pepperoni

For: 4 pers
Tar: 20 min med prepp og kok.

Ingredienser:

500 gr spaghetti
1 passe stor pepperoni (minst 300gr) eller annen sterk, god pølse, kuttet opp i tynne skiver
1 stor løk i tynne skiver
500 gr cherry-tomater delt på midten
1 plante med ferske basilikum blader
4 fedd hvitløk, tynt skivet
Salt og nykvernet sort pepper etter smak
120 gr revet Parmesan
2 pils. Hva med en lett italiener?

Hvordan

1. Finn frem en stor, stilig kasserolle fra skapet. Trenger ikke være en rød slik som bildet.
2. Åpne en matlagings-pils. En lett italiener, for eksempel.
3. Fyll kasserollen med spaghetti, pølse, løk, tomater, basilikum, hvitløk og en liter med vann. En dash med salt og en dash med pepper- alt etter hvordan du liker det.
4. Kok opp.
5. Reduser varmen og la det hele putre uten lokk til pastaen er kokt myk og væsken har redusert, ca 8-10 minutter.
5,5 – Rør i herligheten titt som ofte.
6. Når pastaen er myk og ‘al dente’ så rører du i parmesan. Deilig, deilig parmesan.
7. Server umiddelbart.
8. Tenk over: dette var jo alt for enkelt.
9. Åpne pils nr 2

 

IMG_9870edit

 

bilder og oppskrift fra damndelicious

FacebookTwitterGoogle+

Comments

  1. Pingback: One Pot Pasta - Alfredo - SNiiK.NO

Leave a Comment