Da er det på tide med en ny One Pot Pasta.
Denne gang er hovedingrediensen det norskeste som finnes. Nemlig Grandiosa Laks.
Laks sammen med spaghetti, koriander, kokosmelk, hvitløk og bla bla bla… Jeg mener vi har funnet oss en vinnerkombo. I kun én kasserolle!
One Pot Pasta- det skal være enkelt og greit=)

One-Pot-Pasta-Laks
One Pot Pasta – Laks
FOR: 4 personer
TAR: 30 min med prepp og kok
INGREDIENSER:
340 gr Spaghetti
0,7 liter vann
1 boks kokosmelk
2 fedd hviløk
15 cocktailtomater
360 gr laks
1 msk olje
1 pakke persille
1 pakke koriander
1st laurblad
1 msk sukker
salt/pepper etter smak
SNiiK anbefaler en lys lager til denne retten. Hvorfor ikke en lettdrukken tysker!?
HVORDAN:
Som vanlig. Kast ned alt av ingredienser i kasserollen din! På med et lokk og kok opp.
Senk vermen. Behold lokket på å la små-koke i si så der 17 minutter. Rør om i ny og ne.
Det hele kokes til pastaen er al dente. Pynte på med salt og pepper etter smak.
Er det mulig at det er såpass enkelt, spør du deg sikkert enda en gang. Ja, jo, yeah! Så enkelt er det!

One-Pot-Pasta-Laks
oppskrift og bilder fra The Culinary Tribune