One-Pan-Chicken-Alfredo

One Pot Pasta – Alfredo

In mat & drikke, One Pot Pasta by AdminLeave a Comment

Syntes du den første One Pot Pastaen var alt for enkel at koke sammen? Da blir du garantert ikke skuffet i dag. Denne Pasta Alfredo er enda enklere å lage. Det beste er at det ikke går ut over smaken.
Pasta Alfredo har fått sitt navn av restauranteieren Alfredo som var engstelig over sin gravide hustru, og om hun fikk i seg nok med mat. Ånkli mat.
Pasta, kylling, hvitløk, fløte og parmesan. Der har du nok snoop for både gravide damer og riktige mannfolk!
Sjekk ut oppskriften. Og kos dere.

 

One-Pan-Chicken-Alfredo-4

One Pot Pasta – ALFREDO

FOR: 4 personer
TAR: 30 min med prepp og kok

INGREDIENSER:

• 3 spiseskjeer olivenolje
• 600 gr kyllingbryst
• 3 fedd hvitløk, finhakket
• 500 ml kyllingkraft
• 3 dl matfløte
• 500 gr ukokt pasta penne
• 4 dl fersk revet parmesanost
• Salt og pepper
• Persille for garnityr

HVORDAN:

1. Begynne med å kutte kyllingbrystene i 2x2cm terninger. Salt og pepper.
2. Brun kyllingen i olivenolje over middels høy varme.
3. Kyllingen trenger ikke å bli gjennomstekt
4. Når kylling er brunet så slenger du i hakket hvitløk og freser i ca ett minutt.
5. Nå heller du på kyllingkraft, fløten og den ukokte pastaen.
6. Kok opp. Legg på lokk. Senk varmen og la det putre fint og flott..
7. La det hele småkoke i 15-20 minutter- eller til pastaen er mør.
8. Fjern fra varmen og rør inn revet parmesanost. Masse, masse parmesan!
9. Smak til med salt og pepper etter behov.
10. Pynte med hakket persille.
11. …så var det dette med pils til kylling. Fagfolkene bak Apertif anbefaller Nøgne Ø Trippel. Godt valg sier vi på SNiiK. Skål.

One-Pan-Chicken-Alfredo-4

bilder og oppskrift fra Number-2-Pencil

FacebookTwitterGoogle+

Leave a Comment