Lørdagstrailer – Get Hard

In tv & film by AdminLeave a Comment

Skulle jeg bestilt meg én dvd-boks i 2015 så skulle det vært Will Ferrell sine samlede verker. Om det nå finnes en slik en. Jeg er mega-fan av Ferrell. Alt han gjør! Elsker det forbeholdsløst.
Så, når noe nytt med han kommer på lerretet må jeg få det med meg.
I Get Hard spiller han en rik bank-fyr, James King, som må i fengsel for en forbrytelse han ikke har begått. Soningen starter om 30 dager – han har det derfor travelt med å finne ut hvordan han kan klare å overleve tilværelsen bak murene.  Løsningen blir at han leier inn sin gatesmarte bilvasker, spilt av Kevin Hart, til å lære ham opp i fengsel-gangster-rollen.
Mr King føler at han må lære seg alt om livet som fange før soningen skal begynne. God tanke. Det er tross alt San Quentin han skal til…

 

FacebookTwitterGoogle+

Leave a Comment